NADINE CARLSEN I FREDRIKSTAD BLAD & FB PODCAST

Nadine Åneby Carlsen (17) er en av landets og verdens aller beste discodansere. 

Hun fikk i september 4.plass i disco freestyle VM! Sitt aller første verdensmesterskap i seniorklassen og klinket til med finale!!

“Finalen var utrolig tøff og sterk, en 4.plass skal hun være godt fornøyd med”, sier trener, Yvonne Desiree Olafsen etter premieutdelingen. 

Tidligere i år ble Nadine kåret til norgesmester i freestyle og det er ikke lenge til hun reiser avgårde til Blackpool hvor hun er kvalifisert i lag med to andre klubbvenninner (Lea & Ine) for å konkurrere i den prestisjetunge og største freestyle konkurransen i verden, nemlig DISCO Kid, King Queen (DKKQ). 

Dette regnes som det uoffisielle verdensmestersdkapet i freestyle og slowdance. Første helgen i desember går turen til Blackpool, men det er mye som skal danses og konkurreres i før det. Både Halloweenkonkurranse førstkommende helg og DOTY (DANCER OF THE YEAR) nasjonalt siste helgen i november. 

I forbindelse med VM finalen tidligere i år, ble Nadine invitert til å gjeste Fredrikstad Blad sin podcast “Marty” som ble hørt av rekordmange. Fredrikstadblad skrev i etterkant av podcasten en artikkel om Nadine, dansen og alt som kreves for å bli best som så ung. Nadine trener over 20t i uken og er utrolig målrettet. 

Vi er veldig stolte av å ha en så flott utøver og forbilde i klubben vår og ønsker henne lykke til med alt som skjer denne høsten. 

Nadine går på Wang Toppidrett 2vgs. 

Did you like this? Share it!

Leave Comment