Timeplan

ELITE DANCE KURSOVERSIKTVINTER/VÅR 2024

INFO

Gratis prøvetime på alle våre kurs!

Venneuke i uke 7

Se hjemmeside for beskrivelse av kurs.

* Start uke 3

** Start uke 4

Alle kurs varer T.o.m 23

Sommershow uke 24

VELKOMMEN TIL EN NY DANSESESONG! HOS ELITE DANCE

VI TILBYR FLERE NYBEGYNNERKURS OG KONKURRANSEKURS OPPSTART UKE 3/4

ADRESSE: AKTIV CENTER, LISLEBY
TOMTEVIEN 21, FREDRIKSTAD

PÅMELDING TIL NYE KURS HER

Ønsker du gratis prøvetime? Registrering for prøvetime HER

PÅMELDING TIL KONKURRANSEPARTI HER

KURSBESKRIVELSE:

  • MINIDANS 4-6ÅR: Lek, bevegelse og rytme til barnehits!. Barna utvikler koordinasjon og motorikk tilpasset deres nivå. Barna får testet flere dansestiler. Vi vektlegger å skape en sosial trygghet for barnet. Dette er et populært kurs med dans og sang hvor vi slipper energien løs!
  • JUNIORFREESTYLE 4-7.TRINN: En energisk danseklasse hvor vi lærer hovedgrunntrinnene i Freestyle. Freestyle er en eksplosiv dansegren. Vi lærer enkle, men fengende bevegelser. Dette partiet passer alle som liker å bevege seg til musikk. Vi fokuserer på mestring, glede og utvikling.
  • BARNEDANS 1-3.TRINN : Dans passer for alle! Her danser og leker vi til poulære hits og er innom flere dansestiler. Vi prøver oss på trendy TikTok danser, freestyle, ballett, showdans og slipper energien løs. Fokus på danseglede og mestring samtidig som vi jobber med rytme, balanse, basistrening og koordinasjon. Passer for de som aldri har danset før, men også de som ønsker å lære litt nytt/mer.
  • DANCEMIX 8-10.TRINN: Har du lyst til å danse, men vet ikke helt hva slags stil du liker? På dette partiet får du en smak av forskjellige dansestiler. Her lærer du koreografier til hiphop, vouge, jazz, freestyle, disco, show – inspirert fra TikTok. Vi spiller musikk fra topplistene! Dette passer alle som liker variasjon og det krever ingen forkunnskaper.

 

KONKURRANSEPARTI/FORTSETTERKURS

  • KONKURRANSEFORBEREDENDE: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. Vi lærer litt mer utfordrende koreografier, pirker på grunnleggende freestyleteknikk. Beholder leken i partiet.

 

  •  FORTSETTERE/REKRUTTERING/LITT ØVET /MESTER u/13: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. Vi lærer litt mer utfordrende koreografier og får vår egen konkurransedans. En trening består av både spenst, styrke og utholdenhet. I tilegg til dette  balanse, musikkinnlevelse og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å konkurrere, mulighet for å trene to dager pr uke (tirsdag & torsdag).
  • MESTER O/13/CHAMP/ELITE: For de som har danset, konkurrert og trent i flere år. Harde treninger som krever disiplin og gode danseferdigheter.