Om Oss

Elite DanceFredrikstad Danseklubb

Elite Dance – Fredrikstad Danseklubb ble etablert i 2011 og holder til på Active Centeret i Tomteveien 21, Fredrikstad. Våre lokaler består av to store saler på til sammen 350 kvm hvor vi har speil fra gulv til tak, spesialgulv tilpasset dans og nytt ventilasjonsanlegg.
Hos oss finner du en gjeng med dyktige og engasjerte trenere. De har trenerutdanning i tillegg til en lang dansekarriere bak seg eller som fortsatt aktive dansere.

På Elite Dance har vi dansekurs for barn, ungdom og voksne. Vi tilbyr kurs i mini- og barnedans, dancemix, freestyle, slow og disco. For voksne tilbyr vi trening med dance moves til fengende musikk.
Vi brenner for å rekruttere flere barn og ungdom til og drive med dans og aktivitet, og at utøvere som har lyst skal få delta på konkurranser og hevde seg nasjonalt og internasjonalt. Elite Dance – FDK kan skilte med flere utøvere i Norges- og verdenstoppen.

Elite Dance er foreldrestyrt og driver 100 % klubbdrift, det vil si at overskuddet går tilbake til danserne. Vi er tilknyttet Norges Danseforbund (ND) og Norges Idrettsforbund (NIF).

Hos oss står danseglede, mestringsfølelse og utvikling i fokus. Alle som liker rytme, bevegelse og musikk passer perfekt på våre kurs.

Lyst til å bli med? Ta gjerne kontakt for en gratis prøvetime!

Våre Sponsorer