Arkiv

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2023

VENNEUKE

I hele uke 7 kan du ta med venner på trening for å se på eller være med å danse med oss! J

ÅPEN UKE / FAMILIE UKE

Uke 11 (13-17. mars) inviterer vi hele familien til å ta turen innom våre treninger for å se hva vi har lært hittil i sesongen! Ta med foreldre, søsken, besteforeldre og andre bekjente. Vi serverer kaffe og snacks! Det blir også oppvisninger å se denne uken. Treningstid og treningstøy er som normalt.

SAMHOLD & BREDDESAMLING

Fredag 31.mars inviterer vi alle våre medlemmer under 12år til gratis trening, kos og lek i våre flotte lokaler kl 17:15-18:45. Invitasjon og mer info kommer i Spond!

FOLKETOG I BYEN 17.MAI

Vi danser oss gjennom Fredrikstads-gater og maler folketoget i rosa 17.mai. Alle medlemmer er velkommen til å bli med! Info om oppmøte kommer i Spond.

UTETRENING, LEK OG KOS I FREDRIKSTADMARKA

Tirsdag 23.mai arrangerer vi utetrening i Fredrikstadmarka for våre medlemmer med foreldre. Litt løping, styrke, stafetter og lek etterfulgt av felles medbragt kveldsmat. Alle har godt av frist luft J

SOMMERSHOW PÅ RØDE MØLLE

Tirsdag 13. juni kl 18.00 arrangerer vi sommershow på Røde Mølle for alle våre medlemmer.

Vi viser frem hva vi har lært ila sesongen, alle kan komme å se! Det blir fellestrening for alle som skal delta på show mandag 12.juni kl 18-20 i våre lokaler.

Har du lyst til å bidra i klubben eller har noen spørsmål? Kontakt: styret@elitedance.no

Kickback avtale med Egon Fredrikstad

Elite Dance har en samarbeidsavtale med Egon i Fredrikstad. Klubben vår mottar en kickback på 10% , det vil si at Egon betaler oss 10 % av summen dere handler for.

Det eneste dere trenger å gjøre, er å si i fra når dere bestiller, at det skal være kickback til Elite Dance.

Vi setter stor pris på om dere deler dette til venner og kjente, da det ikke er et krav at man må være medlem av Elite…. Dette er en kjærkommen inntektskilde for oss🙂

ÅPEN TIME FOR ALLE BARN, HELT GRATIS!

Førstkommende lørdag arrangerer vi ÅPEN TIME, Kl 12:00-13:00 for alle som har lyst til å prøve dans hos oss! Det er helt gratis og du behøver ikke å melde deg på, bare å møte opp! Våre saler ligger i 1.etasje på Activ Centeret, Tomteveien 21. 

Spørsmål? Send oss en mail på elitedance@elitedance.no

VELKOMMEN!