Yvonne Desiree Olafsen

Født: 14.04.90
SPORTSLIG LEDER

Desiree er sportslig leder, fungerende daglig leder og initiativtaker til klubben. Da hun var 21 år startet hun Fredrikstads første danseklubb, Elite Dance, og har jobbet som hovedtrener, daglig leder og ildsjel hele veien gjennom mye suksess og hardt arbeid!

Hun begynte selv å danse freestyle som 5 åring, fra hun var 8-19 år konkurrerte hun aktivt. Desiree danset på elitenivå og har konkurrert i flere internasjonale mesterskap. Blant annet EM 2007, hvor hun tok en sterk 6.plass.

Desiree begynte å undervise dans allerede som 13-åring.  Hun brenner for dansen og underviser alt fra nybegynnerkurs til toppdansere på Elite Dance. Hun har blant annet stått bak all suksessen og samarbeid til Norges mestvinnende freestyledanser, Tiril Warem. I tillegg til å ha trent opp flere Norgesmestere hvert år siden 2013.

I 2020 fikk Desiree tillitten av Norges Danseforbund og ansvaret for elite-danserne i Norge, det regnes som uofisiellt landslag i freestyle, bestående av de 30 beste danserne i landet.

Desiree har gått idrettslinjen på Frederik II. Hun har gått 3 år med jus-studier fra Universitetet i Oslo, årsstudium i idrett fra Norges Idretts Høyskole og hun er trener på Wang Toppidrett i Fredrikstad, ved siden av jobben som daglig leder på Elite Dance.

Desiree har bestått trener 1, trener 2 og trener 3 eksamen i freestye og disco fra Norges Danseforbund. Hun er nasjonal og internasjonal dommer i både freestyle/discojazz, slowdance og IDO-disco, i tillegg til nasjonal dommer i jazz, moderne, show og hiphop. Hun er også Hoveddommer og kurslærer hvor hun lærer opp nye og håpefulle dansetrenere i regi av Norges Danseforbund.

Desiree dømmer nasjonale og internasjonale konkurranser flere ganger årlig og oppdaterer kunnskapen sin gjevnlig gjennom kongresser og kurs i regi av NIF, ND og FRID.

Hovedmålet til Desiree er at danseklubben skal være et godt sted å være for både små og store, hennes verdier er i samsvar med klubbens: godt miljø, god kvalitet og lojalitet!

Hun ønsker alle nye og gamle medlemmer VELKOMMEN TIL ELITE DANCE!

Mail: elitedance@elitedance.no