Suksess på Marsmesterskap

Lørdag 9.3 ble sesongens andre freestyle/discojazz og slowdance konkurranse avholdt i Skedsmohallen, Lillestrøm. Danserne fra danseklubben Elite Dance gjorde virkelig rent bord denne gangen! 

Under 11 år hadde vi hele ni flinke jenter som alle fikk med seg to pokaler hjem til Fredrikstad.

I klassen litt-øvet under 12 år fikk Mille Røsæg to førsteplasser i både freestyle og slowdance. I samme ferdighet, men i klassen 12-14 år fikk Kaja Møller 2. plass i freestyle, i samme klasse fikk Frida Strand 3. plass i både freestyle og slowdance. 

I mesterklassen under 12 år fikk Maja Karlsen 1. plass i freestyle og 3. plass i slowdance, dette var første gang hun konkurrerte i denne aldresklassen. Emily Strand danset seg til en flott semifinale i klassen mester 12-14 år i freestyle. Mens Gina Landry danset semifinale i freestyle og fikk en flott 7. plass i slodance i mesterklassen 14-16 år.

I champ hadde vi Veslemøy Munch (11), Tanja Hagen (14), Frøya Bakker (17) og Alva Christensen (18) i flotte semifinaler, alle i hver sin klasse. Karoline Hanssen danset finale i slowdance champ 12-14 år og fikk en super 4. plass. 

I elite-klassen vant igjen duoen Tiril Warem og Cecilie Reholt sin dobbelklasse med ren-enerrekke fra dommerpanelet. Tiril Og Cecilie danset begge finale i freestyle hvor Tiril fikk 1. plass og Cecilie endte på en super 6. plass i klassen elite 14-16 år. Tiril danset også finale i slowdance hvor hun kjempet seg til en 2. plass. 

I elite 12-14 år danset også Amanda Hassing to finaler i både freestyle og slow hvor hun fikk en 7. plass og en 6. plass.

Nå skal vi fortsette og trene frem til neste konkurranse som er 13. april også i Skedsmohallen! 

Gratulerer alle dansere 🙂 

Did you like this? Share it!

Leave Comment