Info & Trenere

Yvonne Desiree OlafsenSportslig & Daglig Leder

Født: 14.04.90
Desiree er sportslig leder, fungerende daglig leder og initiativtaker til klubben. Da hun var 21 år startet hun Fredrikstads første danseklubb, Elite Dance, og har jobbet som hovedtrener, daglig leder og ildsjel hele veien gjennom mye suksess og hardt arbeid!

Hun begynte selv å danse freestyle som 5 åring, fra hun var 8-19 år konkurrerte hun aktivt. Desiree danset på elitenivå og har konkurrert i flere internasjonale mesterskap. Blant annet EM 2007, hvor hun tok en sterk 6.plass.

Les mer om Yvonne her

Frøya Eline Bakker

Født: 13.08.95
Frøya startet å danse da hun var 4 år, men begynte først å konkurrere da hun var 12 år, og var aktiv konkurransedanser helt til hun var 21år. Hun danset i nivået champ og deltok i VM i discodans i 2010.

Frøya underviser både nybegynnere og konkurransedansere på Elite Dance. Hun har vært danseinstruktør siden klubbens oppstart i 2011 og har tonnevis med erfaring som dansepedagog.

Frøya har bestått Trener1 i freestyle og disco gjennom Norges danseforbund.

Ved siden av jobben som danselærer er hun Visual Merchandiser på HM og driver med den nye og populære treningsformen “CrossFit”

Ine Sofie Langaker Olafsen

Født: 03.11.2023
Ine begynte å danse da hun var 3 år. Startet å konkurrere freestyle da hun var 8 år og er fortsatt aktiv konkurransedanser. Hun konkurrerer på Champ-nivå. Ine kan vise til flere finaleplasser i store mesterskap. Internasjonalt har hun blitt kvalifisert til å danse VM i disco small group i 2016.

I 2021 startet hun å undervise barnedans på Elite Dance. Samme år gjennomførte hun også trener1-eksamen i regi av Norges Danseforbund. Ved siden av dansen studerer hun realfag på Frederik II videregående skole. Ine er alltid positiv og ekstremt engasjert i jobben hun legger ned.

Madelen Weel Johansen

Født: 29.06.00
Madelen begynte på barnedans som 3-åring. Da hun var 8 år begynte hun på freestyle, og konkurrerte fra hun var 10år.
Madelen har undervist barnedans siden 2016. Hun har gjennomført trener-eksamen i regi av Norges Danselærerforbund, hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID.  Ved siden av dansen studerte Madelen helse- og realfag på Glemmen Videregående skole.
Nå er Madelen ferdig utdannet sykepleier.

Stine Tauge

Født: 17.11.01
Stine begynte å danse freestyle som 5-åring, og har konkurrerte fra hun  var 8-19.år.

Stine danset i klassen Elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Hun har flere NM-medaljer og har også vunnet “Dancer of the Year” i sin aldersklasse. Hun var en av landets beste freestyledansere.

Hun startet å undervise dans i 2017. Hun underviser konkurransedansere på alle nivåer og aldre og er veldig flink til å få med seg de minste. Hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID og bestått Trener1 i freestyle og disco i regi av ND.

Stine har gått på Wang Toppidrett Fredrikstad. Og studerer nå for å bli fysiotereapeut på Met i Oslo.

Mari Håkonsen

Født: 04.11.1997
Mari har danset siden hun var to år og begynte å konkurrere i freestyle og slow da hun var ti. Hun er fremdeles aktiv konkurransedanser i champ-klassen og et stort forbilde i danseklubben vår.

Hun har jobbet som instruktør for barne- og ungdomspartier siden 2011, og har også undervist konkurransedansere. Mari har bestått Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND. Hun jobber som grunnskolelærer og er klassekontakt for 4.trinn på Lisleby.

Nadine Åneby Carlsen

Født: 02.01.2005
Nadine startet å danse da hun var 5 år og er fortsatt en aktiv konkurransedanser. Hun konkurrerer i elitenivå og er en av landets beste freestyledansere. Nadine har blitt norgesmester over 10 ganger og ble kåret til Årets Danser i 2019. Samme året tok hun en sølv-medalje i disco EM i Italia.

Nadine elsker å danse og konkurrere fordi det gir mestringsfølelse! Hun har i flere år hjulpet Desiree med å undervise barn og ungdom i inn og utland når de har reist rundt for å trene/konkurrere. Nå er hun assistent for de minste på Elite Dance.

Nadine går på Wang Toppidrett i Fredrikstad, hun har også gått på Wang Ung Fredrikstad. Høsten 2021 tok Nadine trener 1 eksamen i regi av Norges Danseforbund, hun har også godkjent Aktivitetslærerkurs.

Julie Christine Stømer

Født: 20.10.2004
Julie startet å danse da hun var 5 år og har danset konkurransedans siden hun var 9 år. Hun er fortsatt aktiv danser og konkurrerer på elitenivå. Julie har vært i flere store finaler nasjonalt. Hennes beste egenskaper innenfor dansen er det tekniske og elegangte.

Julie tok trener 1 eksamen i regi av Norges Dansefrobund høsten 2021, hun har også godkjent aktivitetslederkurs.

Hun har undervist på Elite Dance siden 2020. Nå går hun på Wang Toppidrett i Fredrikstad.

Oline Vorsaa Winther Ødegård

Født: 21.04.2006
Oline begynte på barnedans som 3-åring og har konkurrert siden hun var 7 år gammel. I dag danser Oline i klassen Elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå.

Oline har hatt flere gullmedaljer og pallplasseringer, og har titlene ÅREST DANSER 2016 i freestyle i klassen mester og ÅRESTS DANSER 2017 i slow i klassen champ. Oline brenner for dansen og dansegleden, og er veldig engasjert.

Oline begynte å undervise på Elite Dance høsten 2021. Hun elsker å lære bort grunnleggende dansetrinn til nye fremtidige stjerner. Hun har bestått Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND

Elina A Henriksen

Født: 06.06.06

Elina har danset på Elite Dance siden hun var 9 år gammel og er fortsatt aktiv danser på mester-nivå. Elina sin største presentasjon, var vinner i slow mester under DANCER OF THE YEAR 2021. Hun brenner for dansegleden og er engasjert i å lære bort grunnleggende dans til nye stjerner.

Elina går på vgs, og er en jente som er opptatt av å ha det fine miljøet også på dansearenaen.

Elina begynte og konkurrere tidlig i sin karriere og er nå klar for å dele sin kunnskap videre. Hun har godkjent Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND

Nadine Kristine Johannson

Født: 21.06.2006

Nadine startet å danse i 2017 og er fortsatt en aktiv konkuransedanser på Champ nivå. Nadine har hatt mange pallplasseringer på både DOTY og NM gjennom årene.
Ved siden av dansen studerer Nadine realfag med science på Greåker vgs. Nadine er alltid positiv og engasjert i det hun lærer bort.
Nadine begynte å undervise på Elite Dance i starten av 2022. Hun brenner for dansen, er ivrig og gleder seg til å formidle dans videre nye dansestjerner.

Dina Caroline Jørgensen

Født: 20.11.2006

Dina startet å danse på Elite Dance da hun bare var 5år gammel. Hun er fortsatt aktiv konkurransedanser og danser i dag på høyeste nivå i freestyle. Hun kom på 3.plass under Dancer of the year 2023, dette regnes som hennes aller beste plassering så langt.
Dina har trenererfaring fra barneidrett på Lisleby skole. Hun har godkjent Trener1 eksamen i freestyle og disco fra Norges Danseforbund.
Hun går nå på Wang Toppidrett  og trener ofte to ganger daglig. Hun sier selv at hun elsker både å trene og undervise dans.